Van links naar rechts: Ed Kalders, voorzitter Winkeliersvereniging Maarheeze; Dianne Koevoets en Erik-Jan de Sterke, reporters RTV Horizon; Nicolette Bakker, Ministerie van Justitie en Veiligheid Foto: gemeente Cranendonck

CRANENDONCK – Afgelopen vrijdag werd ketenmarinier Jur Verbeek blij verrast met een taart, die tijdens zijn wekelijkse spreekuur in het centrum van Maarheeze werd afgeleverd. Ed Kalders, voorzitter van de winkeliersvereniging Maarheeze leverde de taart persoonlijk af namens de winkeliers.

De taart was een dankbetuiging voor het werk van de ketenmarinier en zijn collega Nicolette Bakker. De overlast van winkeldiefstal en andere incidenten in en rondom het winkelcentrum Maarheeze zijn door de inspanningen van de ketenmarinier in samenwerking met politie, gemeente en COA de afgelopen tijd duidelijk afgenomen, tot tevredenheid van winkeliers en inwoners.

Spreekuur
Tijdens het wekelijkse spreekuur wat ketenmarinier Jur Verbeek en Nicolette Bakker van het Ministerie van J&V  elke vrijdag houden van 10.00 uur tot 16.00 uur op de locatie van RTV Horizon, staat de deur wijd open voor winkeliers en inwoners. Deze weten inmiddels de weg goed te vinden en lopen regelmatig binnen voor een kop koffie en een praatje. Nicolette Bakker: “Iedereen kan bij ons altijd binnenlopen, wij zijn er en ondersteunen waar we kunnen.”

Bron: gemeente Cranendonck