Bedrijfscontactfunctionaris Bram Thijssen. Fotografie: Irene van Wel

NEDERWEERT – Bedrijfscontactfunctionaris Bram Thijssen neemt na zes jaar afscheid van de gemeente Nederweert. Hij gaat aan de slag bij de gemeente Peel en Maas.

Thijssen kan terugkijken op mooie resultaten. Toen hij in 2014 begon, was er 13 hectare bouwgrond beschikbaar op bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert. Inmiddels staat er nog één kavel te koop. In een uitgebreid interview dat eerder verscheen in het Zakenblad vertelt Thijssen over de ontwikkelingen in Nederweert.

Niet makkelijk
Op zijn LinkedIn-pagina laat hij weten dat hij er naar uitkijkt om aan de slag te gaan met zijn nieuwe uitdaging als beleidsadviseur, maar dat de gemeente Nederweert verlaten niet gemakkelijk is. “Ik heb hier veel jaren met plezier gewerkt. Zowel met collega’s en bestuur binnen de organisatie als met de ondernemers in Nederweert. Bedankt daarvoor!”