LEUDAL – De gemeente Leudal is toe aan actueel beleid en nieuwe acties op het gebied van recreatie en toerisme. Toerisme en recreatie staan hoog op de agenda van de gemeente Leudal. Enerzijds draagt de sector sterk bij aan het economische welzijn van onze gemeente. En anderzijds leveren de bijbehorende voorzieningen ook een bijdrage aan een aantrekkelijke woon- en leefomgeving voor onze inwoners.

De gemeente wil de ambitie en koers vaststellen en vervolgens een aantal acties samen met de partners op stapel zetten. Daarmee wil de gemeente de belangen van inwoners, ondernemers en omgeving optimaal bedienen.

Bijeenkomst
Adviseur Jan Oosterman heeft zich de afgelopen maanden georiënteerd en wil zijn ideeën aan de ondernemers presenteren en met hen hierover van gedachten wisselen. Op- en aanmerkingen, tips en adviezen zijn belangrijk om vervolgens het beleid op te stellen.
Graag nodigt de gemeente ondernemers uit om hun mening en inbreng met te delen tijdens onderstaande stakeholdersbijeenkomst. In verband met de locatie en de verzorging is het belangrijk om de deelname voor 10 februari a.s. aan te melden via r.habets@leudal.nl.

Datum:            maandag 17 februari 2020
Tijd:                 van 09.00 uur tot circa 12.15 uur
Locatie:           deelnemers ontvangen uiterlijk 12 februari een bericht met de definitieve locatiegegevens