Nuttige accessoires maken het gebruik van de iPhone nog prettiger. Als je zojuist een nieuwe iPhone 11 hebt aangeschaft wil je ook de beste gadgets die er zijn. Ook voor relatiegeschenken worden gadgets toegepast. Terecht want iedereen heeft een smartphone en hoe meer gadgets hoe beter. We maken een selectie in comfort en veiligheid.

Beschermhoes
De beste gadget is een iPhone beschermhoes. Kies altijd voor een kwalitatief hoogstaande cases die specifiek voor de iPhone 11 is ontwikkeld. Een iPhone 11 hoesje heeft een stevige body en bumpers die de totale behuizing bedekt. Dit beschermt de glazen behuizing van de iPhone optimaal tegen breuk en krassen.

AirPods
De AirPods zijn misschien wel Apple’s meest succesvolle gadgetproduct. Inmiddels is er de tweede generatie AirPods 2 met de functies Siri en de H1 chip inclusief de draadloze oplaadcase. Apple heeft de AirPod op een aantal vlakken verbeterd, vooral op het gebied van gebruiksgemak. De geluidskwaliteit is goed, maar voor het beste geluid ben je aangewezen op een hoofdtelefoon of een andere set oordopjes. De AirPods blinken vooral uit in gemak, niet zozeer in audiokwaliteit.

Telefoonhouder
Een telefoonhouder voor in de auto of op de fiets is geen overbodige luxe, maar essentieel voor iedereen die onderweg bereikbaar wilt blijven. Een investering in een telefoonhouder is niet alleen een handige gadget, maar vergroot de veiligheid op de weg en voorkomt vervelende bekeuringen.

Auto
Universele en magnetische telefoonhouders worden geplaatst op het ventilatierooster van de auto. Door middel van een magneet maak je de iPhone aan de houder vast. Doordat de houder verschillende standen heeft, kan de houder worden aangebracht op alle roosters. Zo kun je, als je uiteraard niet deelneemt aan het verkeer, even nog het laatste fashion nieuws checken. De rubberen achterzijde van de houder beschermt het ventilatierooster tegen krassen en de sterke magneet zorgt ervoor dat de iPhone stevig vast zit.

Fiets
De telefoonhouder voor de fietser bestaat uit een klem die aan het stuur van de fiets vastgemaakt wordt. De klem is uitschuifbaar zodat de iPhone gegarandeerd past. De telefoonhouder is uitgevoerd met schok dempende materialen. Natuurlijk moet je alleen jouw favoriete business blog checken, als je niet aan het fietsen bent. Dat geldt uiteraard ook voor bellen en Whatsappen op de fiets.

De meeste gadgets zijn hebbedingen waarbij het amusementsgehalte groter is dan de functionaliteit. Er zijn echter ook nuttige wannahaves die tegelijkertijd beschermen of zorgen voor veiligheid. Die wil je graag krijgen of hebben!