Venlo Partners citymarketing Venlo

VENLO – Het aantrekken en behouden van middel- en hogeropgeleid personeel is voor veel bedrijven en organisaties in de gemeente Venlo een grote uitdaging. De positionering en branding van Venlo (en regio) alsook de werving en het ‘onboarding’ programma van nieuwe medewerkers zouden in brede samenwerking moeten worden opgepakt. 

City Marketingorganisatie Venlo Partners en Gemeente Venlo willen met een kopgroep van grote werkgevers en organisaties (zoals Cross Roads Limburg) over dit thema van gedachten wisselen om te komen tot een gezamenlijk plan van aanpak.

Graag nodigen wij u uit voor een eerste bijeenkomst op donderdag 30 januari 2020 van 14:00 tot 15:30. De bijeenkomst vindt plaats in de Innovatoren, St Jansweg 15 in Venlo, in vergaderzaal Science & Talent op de 16e verdieping.

U kunt via samantha@venlopartners.nl laten weten of u hierbij aanwezig kunt zijn.