ECHT-SUSTEREN – Het Zuid-Limburgse bedrijf Heerlijk Hulp BV, gericht op hulp in en om de woning, staat in de etalage. De huidige aandeelhouders hebben na 9 jaar besloten dat zij geen toekomst voor zichzelf zien weggelegd binnen Heerlijk Hulp BV en het stokje willen overdragen.

9 Jaar geleden werd Heerlijk Hulp BV opgericht in Simpelveld, nu jaren later is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 25 medewerkers en veel hulpbehoevende- en zakelijke klanten.

De huidige eigenaren hopen op korte termijn een geschikte kandidaat te vinden, waaraan zij met vertrouwen alle aandelen kunnen overdragen. Doelstelling hierbij vooral dat de hulp voor de klanten en het werk voor het personeel blijft gegarandeerd. Het personeel is inmiddels op de hoogte gesteld van de voorgenomen overdracht.

Heerlijk Hulp BV is letterlijk ontstaan op de zolderkamer in de studententijd. Jarenlang is het bedrijf flink gegroeid en zijn er tientallen mensen in de regio werkzaam geweest. Heerlijk Hulp BV heeft altijd de kracht gehad om de kosten zo laag mogelijk te houden, om de hulp zo toegankelijk mogelijk te maken, voor zowel particuliere en zakelijke klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@heerlijkhulp.nl