Steven Goedstouwers – Admesy

Keyportregio – We kunnen niet meer zonder smartphone. Belangrijke feature hiervan is het scherm. We vinden het heel normaal dat alle foto’s bij iedereen er hetzelfde uitzien. Even scherp, dezelfde keuren, dezelfde licht/donker -verhoudingen. Wie daarvoor verantwoordelijk is? Admesy in Ittervoort. Zij maken de meetapparatuur voor het kalibreren van de kleuren die onder andere Samsung gebruikt bij de productie van smartphones en andere elektronica. Een niche, maar wel eentje die het bedrijf een ijzersterke marktpositie geeft. Keyport praat met Steven Goetstouwers, CEO Admesy.

Ambitie
In bijna ieder huishouden is wel een apparaat aanwezig dat tijdens de productie is doorgemeten met onze apparatuur. Wereldleider worden is zeker niet onmogelijk.
Steven Goetstouwers, CEO Admesy

“Admesy is specialist in licht- en kleurmetingen. We maken onze meetapparatuur voor verschillende markten. De display- en beeldschermenmarkt is de grootste. In bijna ieder huishouden is wel een apparaat aanwezig dat tijdens de productie is doorgemeten met onze apparatuur. Onze ambitie? Wereldleider worden en dat is zeker niet onmogelijk. Ons productieproces is superefficiënt en vergaand geautomatiseerd, zodat we in staat zijn in korte tijd grote volumes te produceren. In ontwikkeling en productie werken 35 mensen, maar we zijn op zoek naar uitbreiding op sales- en supportgebied. Ittervoort is per toeval onze vestigingsplaats, het ligt tussen de thuisbases van de twee oprichters in. We vinden het prettig hier, voor een Chinees bedrijf maakt het uiteindelijk ook niet uit of het nu in Eindhoven of in Ittervoort moet zijn. Wij doen mee met Keyport-activiteiten als regionaal tegenwicht voor onze internationale focus. Daarnaast willen we graag op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen ons steentje bijdragen aan de lokale ontwikkelingen en vinden we de link naar onderwijs en overheid waardevol.”

Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.