CRANENDONCK – Een uitdagende baan of stage alleen te vinden in de stad? Zeker niet! Cranendonck werkt! is dé plek waar (toekomstige) werkzoekenden uit Cranendonck hun droombaan of prikkelende (afstudeer)stage vinden. Op 1 november wordt voor de vijfde keer Cranendonck werkt! georganiseerd. Dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk de Borgh in Budel.

Begonnen als stage-en banenmarkt, wordt Cranendonck Werkt! ieder jaar groter. Naast het in gesprek gaan met ondernemers kunnen bezoekers bijvoorbeeld een LinkedIn workshop volgen, een CV-check laten doen of proberen de “escape room” over techniek op te lossen.

Voor wie?
Cranendonck Werkt! is hét platform van Cranendonck waar bedrijven en talenten elkaar vinden. Cranendonck Werkt! is er voor alle inwoners uit Cranendonck die nu of in de toekomst op zoek zijn naar een innovatieve, interessante of passende baan of stage. Ook inwoners die benieuwd zijn naar wat Cranendonck te bieden heeft op het gebied van bedrijven en hun mogelijkheden zijn welkom. Cranendonck heeft namelijk meer dan 2000 ondernemers die regelmatig op zoek zijn naar personeel of stagiaires in verschillende richtingen. Niet woonachtig in Cranendonck maar wel geïnteresseerd? Natuurlijk ben je welkom!

Wat kun je verwachten?
Op 1 november zijn er 48 ondernemers en organisaties aanwezig. Zij hebben allemaal hun eigen plek op Cranendonck Werkt!. De “matchmakers” helpen bezoekers die dat willen om hen te koppelen aan bedrijven die bij hen passen. Verder kunnen bezoekers een CV- check doen en daarvoor een mooie zakelijke foto laten maken of speeddaten met bedrijven. Ook kun je style-advies krijgen om de beste versie van jezelf te presenteren. Tenslotte is er een “escape room” waar aanwezigen op een uitdagende manier wegwijs gemaakt worden in de wereld van techniek.

Kom naar Cranendonck Werkt!
Iedereen is van harte welkom op Cranendonck Werkt! op 1 november van 16.00 tot 20.00 uur in de Borgh in Budel.  Toegang is gratis. Meer weten? Ga naar www.cranendonckwerkt.nl of www.facebook.nl/cranendonckwerkt