Muntpassage Weert

WEERT – De revitalisatie en uitbreiding van het meer dan 45 jaar oude winkelcentrum de Muntpassage is bijna achter de rug. Het winkelcentrum is deels vernieuwd, heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen en is hierdoor weer helemaal klaar voor de toekomst.

Op vrijdag 11 oktober staat de officiële heropening van de vernieuwde Muntpassage gepland. De inwoners van Weert en omgeving kunnen zich voorbereiden op een spectaculair evenement. De ondernemers uit de Munt trakteren samen met de overige ondernemers uit de binnenstad de bezoekers op een geweldig feest waarbij meer dan 3.500 prijzen te winnen zijn!

Vanaf vrijdagmiddag 16 uur barsten de feestelijkheden los. Bezoekers maken kans op shoptegoed of een fraaie Munt shopper bij het XXL winkelwagenspel, voor de kleinste bezoekers is er theater, knutselen en schmink in de Kids Club naast reisburo Kupers. Klapper van de dag is het optreden van Tino Martin, dat om 18.30 uur gepland staat op het plein bij H&M – WE. Ook de inwendige mens zal zeker niets ontbreken door de lekkernijen die gratis geserveerd worden. Op vrijdag 11 oktober is er een extra koopavond in Weert, de winkels zijn tot 21.00 uur geopend.

Op zaterdag worden in de binnenstad vlaaitjes uitgedeeld door Antje van de Statie. Is er gezellige muziek in de binnenstad en bij het XXL winkelwagenspel kunt u op de weekmarkt shoptegoed winnen. Ook is de Kids Club in de Munt weer geopend voor de kleinste bezoekers!

Er zijn nog winkelpanden te huur in de Muntpassage