Rabobank Weerterland & Cranendonck
Rabobank Weerterland & Cranendonck

WEERT – Op maandag 3 september 2019 benoemde de Ledenraad van de Rabobank Weerterland en Cranendonck Marieke Guelen en Gisela Lammers tot nieuwe commissarissen van de bank.

Marieke Guelen is woonachtig in Weert. Van oorsprong is zij logopediste en op dit moment onder andere ook commissaris bij Land van Horne. Gisela Lammers is eveneens woonachtig in Weert en is momenteel Senior Manager Acceptatie Particulieren bij Achmea. Daarvoor bekleedde ze diverse functies bij Interpolis.

Hans de Kinderen, directievoorzitter van de Rabobank Weerterland en Cranendonck is zeer tevreden met de toevoeging van Marieke en Gisela aan de Raad van Commissarissen. Beiden vormen een welkome aanvulling door relevante werkervaring én maatschappelijke betrokkenheid in de regio.
Daarnaast zijn zij complementair in kennis en competenties, wat bijdraagt aan een uitgebalanceerde samenstelling van de Raad van Commissarissen.
De Raad van Commissarissen van de Rabobank Weerterland en Cranendonck bestaat uit: Noud Bex (voorzitter), Geert Duijsters, John van Iersel, Marieke Guelen en Gisela Lammers.

De Raad van commissarissen houdt niet alleen toezicht maar kijkt ook vooruit met de blik op de toekomst. Vanuit haar externe oriëntatie, brede maatschappelijke ervaring en lokale betrokkenheid geeft de raad van commissarissen het directieteam ideeën, suggesties en adviezen mee om de coöperatieve bank op koers te houden voor nu en in de toekomst.