WEERT – Maandagavond 2 september van 19:00 tot 22.00 uur vindt in het Munttheater in Weert de landelijke teampresentatie plaats van alle wielerploegen die dit jaar deelnemen aan de Boels Ladies Tour door Nederland.

Nooit eerder vond dit in een theater plaats; een primeur dus. De gemeente Weert nodigt ondernemers uit om op deze dag hun gast te zijn. De Boels Ladies Tour is de belangrijkste UCI etappewedstrijd voor vrouwen in Nederland. Dit jaar wordt de 22e editie van deze Tour verreden, van dinsdag 3 t/m zondag 8 september. De wedstrijd maakt onderdeel uit van de UCI World Tour en is er een in de reeks van de belangrijkste wedstrijden ter wereld. Weert is 2 dagen later etappeplaats.
Die avond wordt een voor wielerliefhebbers zeer interessant programma geboden met de beste UCI ploegen van de wereld. De verwachting is dat onze toprensters als Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen en Marianne Vos tot de deelnemers behoren.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar blt@weert.nl met daarin uw naam en het aantal personen.

Locatie
De presentatie vindt plaats in de grote zaal van het Munttheater, Collegeplein 3 te Weert. I.v.m. verbouwing van de entree van het theater wordt de tijdelijke ingang met bebording aangegeven. Gastvrouwen en –heren begeleiden u.

Verzorging
Deelname inclusief een hapje en een drankje is gratis.

Parkeren
U kunt het beste parkeren in of op het Collegeplein vóór het Munttheater of op het parkeerdek van de JUMBO te bereiken via de oprit vanaf het Collegeplein. Parkeren na 18.00 uur is gratis.

U bent van harte uitgenodigd op maandag 2 september!

Met sportieve wielergroet,
H.J. (Henk) Zomerdijk, voorzitter Boels Holland Ladies Tour
T. (Tessa) Geelen, wethouder sport gemeente Weert

www.weert.nl/boelsladiestour