Voor leiders en hun teams is samenwerking steeds meer de onderscheidende factor voor succes, binnen de organisatie, maar ook met partners en klanten. Onder steeds hogere druk moet je als leider steeds opnieuw het beste uit jezelf en je team weten te halen.

1+1 is niet 2, niet 3 maar 11!
Hoezo? Echt goed teamwerk leidt ertoe dat we het beste uit ieder individu halen en dat alle individuen in het team elkaar maximaal versterken: niet lineair, maar exponentieel. Vandaar de uitspraak: 1+1=11.

Iedereen is eigenaar van een combipakket van sterke kanten en een schaduwzijde. Om het beste uit jezelf te halen moet je helder weten wat deze krachten zijn onder hoge druk, want dat zijn de situaties waar je karakter wordt gevormd.

Deze teamsessie geeft je inzicht over je eigen sterktes en zwaktes en… hoe die uitwerken in interactie met de sterktes en zwaktes van andere teamleden. Leiders leren hoe zij dysfunctionele dynamiek kunnen omzetten in een constructieve dynamiek wanneer de schaduwkrachten van het team het lastig maken om de 1+1=11 te bereiken.

Het geleerde geeft een totaal nieuwe lens op het onder hoge druk (samen)werken en kan direct worden toegepast in de praktijk.

Dirk Devos
Dirk Devos, ervaren, internationaal coach en auteur van leiderschapsboek ‘Leading from behind’ leidt deze unieke Positive Team Power Sessie en leert jou in 2 uur de belangrijkste, praktische tips hoe je onder hoge druk, elke keer opnieuw, het beste van iedereen kunt (blijven) krijgen.

Waar en wanneer
Datum: donderdag 9 januari 2020
Tijdstip: 19.15-21.45 uur (inloop 19:00 uur). Napraten met een drankje.
Locatie: Paterskerk in Weert
Kosten: In het kader van kennismaken/samenwerken met de regio gratis toegang.

Ik ben aanwezig

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Bedrijfsnaam

Functie

Telefoon

Website

Opmerkingen

 

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.