Beachclub Degreez in Panheel

MAASGOUW – Welke mooie producten worden er hier gemaakt? Hoe ver zijn we met duurzaamheid en de circulaire economie? Hoe zorgen we voor goed geschoolde medewerkers? Wat zijn de carrièrekansen? Het symposium Made in Keyport geeft antwoord.

Keyport praat ondernemers bij over innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarktoptimalisatie. De organisatie laat zien welke kansen en ontwikkelingen er in de regio zijn en hoe jij daar als ondernemer je voordeel mee kunt doen.

Symposium
Dus ben jij een ambitieuze ondernemer? Werk jij aan de toekomst en zit je in het onderwijs? Of ben je een betrokken bestuurder, wethouder of raadslid bij de overheid? Meld je dan nu alvast aan voor het symposium Made in Keyport op 10 oktober 2019, Beachclub Degreez in Panheel.

Tijd: 16.00 uur – 18.30 uur Keyport Symposium
Tijd: 18.30 uur – 20.00 uur Keyport Netwerkborrel

Binnenkort meer over het programma en de sprekers.