Het gemeentehuis van Leudal. Foto: Google Maps

LEUDAL – Vanaf maandag 1 juli 2019 zijn Jeroen Merkx, Lei Goertz, Perry van Doorn en Hen Kanders de nieuwe accountmanagers voor de gemeente Leudal. Als accountmanager van de gemeente zijn zij het aanspreekpunt elk bedrijf in de gemeente Leudal.

De accountmanagers onderhouden de contacten met alle bedrijven in de gemeente Leudal. Zij zijn het eerste aanspreekpunt bij vragen en vervullen daarmee een brugfunctie tussen  organisaties en de gemeente.

Economie
Bedrijvigheid is heel belangrijk voor Leudal. Het houdt de motor van onze economie draaiende. Organisaties zijn cruciaal voor het behouden en versterken van de Leudalse economische vitaliteit. Daarom is de gemeente actief gaan inzetten op Leudal Onderneemt.

De gemeente vindt het dan ook heel belangrijk dat men snel en op een makkelijke manier in contact kan komen. De gemeente wil zelf ook meer het contact oppakken, zodat samen gebouwd kan worden aan een gezonde relatie die ten goede komt aan de economie van Leudal. Door per deelgebied gericht een aanspreekpunt te creëren, wil de gemeente voorkomen dat organisaties de weg kwijtraken in de organisatie en het contact persoonlijker maken.