NEDERWEERT – Zo’n 125 ondernemers uit Weert, Nederweert, Venlo en Roermond waren naar het gemeentehuis van Nederweert gekomen voor de presentatie van het ‘Zakenblad Midden-Limburg en Keyport’.

Burgemeester Evers uit Nederweert roemde de Nederweertenaren voor hun mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’ in zijn welkomstwoord. Vervolgens namen Wesley Hegge, eindredacteur en Bart Maes, uitgever het woord over. In een sneltreinvaart werden de artikel in het magazine toegelicht. In deze zomereditie vertelt bedrijfscontactfunctionaris Bram Thijssen van de gemeente Nederweert over de succesvolle ontwikkeling van bedrijvenpark Pannenweg en de aanpak van leegstand in het centrum. Sylvia Rutten stelt zich voor als nieuwe parkmanager van de gemeente Weert. Stichting Cultureel Lint roept ondernemers op om gezamenlijk kansen te pakken. Jos Smeets vertelt over het einde van een drukkersdynastie in Weert. Rabobank Weerterland en Cranendonck organiseerde een symposium over gezonde voeding.

Aansluitend was er een borrel en netwerkbijeenkomst in de raadszaal van Nederweert.

Foto’s: Irene van Wel