Wethouder Boom wil handjes uit de mouwen komen steken

VENLO – Wethouder Erwin Boom heeft via een video een opmerkelijke oproep aan bedrijven gedaan. Hij wil de zomermaanden gebruiken om de bedrijven in de Gemeente Venlo nog beter leren kennen.

‘Learning by doing..’

Boom: “In juli en augustus start het zogenaamde politieke reces, het lijkt in die periode of de wereld in overheidsland dan twee maanden stilstaat. Om deze twee maanden niet verloren laten te gaan, wilde ik deze maanden gebruiken om de bedrijven in Venlo nog beter te leren kennen.

Mijn ervaring van het afgelopen jaar is, dat ik namelijk veel meer geleerd heb door de bedrijven actief te bezoeken, dan door tig ‘rapporten’ door te akkeren.

Dus ik dacht ‘learning by doing’ en voeg de daad bij het woord en plaats een actieve oproep op LinkedIn om bedrijven hiervoor te enthousiasmeren en dan een dagje met ze mee te mogen draaien.

Dit mede met de reden ingestoken om ook op die manier verrassende bedrijven te kunnen bezoeken. Ik kan nu al zeggen dat dit zijn uitwerking heeft en tot een enorme diversiteit aan uitnodigingen leidt.”

Wethouder Erwin Boom (Economie, Arbeidsmarkt en Hoger Onderwijs): ‘Mag ik bij uw bedrijf een dag komen werken en een kijkje nemen achter de schermen nemen, mail naar: e.boom@venlo.nl en wie weet tot snel!’