Waarom offline promoten nogsteeds werkt! En zo doe je het
De kracht van flyeren is eindeloos. Veel bedrijven promoten hun producten, diensten of talenten via internet. Natuurlijk is dat een goede manier om klanten te bereiken. Maar flyeren is ook nog steeds een zeer strakke manier om je doelgroep te bereiken. Een flyer is persoonlijk, tastbaar, en een opvallende flyer wordt niet zo snel vergeten als een online advertentie. Bovendien zie je een pakkende flyer niet snel over het hoofd. Een flyer die opvalt, heeft een streepje voor. De klant wil uitgedaagd worden. Prikkel de nieuwsgierigheid. Zorg dat je een knallende flyer maakt die iedereen wil lezen. Kijk voor de vele mogelijkheden bij de flyers van Drukland.nl.

Waarom zou je Flyeren?
Heb je ook weleens het idee dat je op internet door de bomen het bos niet meer ziet? Vrijwel elk bedrijf zit op Facebook, Twitter of maakt gebruik van andere sociale media. Sociale media is een goede manier om iets onder de aandacht te brengen, maar de klant moet wel naar jou toekomen in plaats van andersom. En hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen het enorme aanbod? Flyers hebben letterlijk een andere invalshoek. De flyer vliegt naar de klant toe en bereikt hem direct. Daarom blijft flyeren populair. Flyers bereiken de doelgroep altijd.

Offline promoten, wat is het effect?
Je bereikt je doelgroep huis aan huis of per post. Als je het goed aanpakt met een aantrekkelijke flyer, reageert een groot deel van de potentiële klanten op aanbiedingen in flyers. Zelfs de groep mensen die de flyer na een korte blik in de prullenbak gooien, hebben de inhoud vrijwel altijd vluchtig bekeken. In de praktijk blijkt dat zodra ze het product weer tegenkomen, de kans groter is dat ze het zullen kopen omdat ze het herkennen.

Waar kun je de goedkoopste flyers laten drukken?
Bij Drukland.nl. kun je zeer betaalbare flyers laten drukken. Je kunt een ontwerp voor een flyer uploaden of online ontwerpen. Heel erg moeilijk is het niet. Je kiest de manier waarop je de inhoud van de flyer aan wilt leveren, het formaat, de papiersoort, enzovoorts. Zorg dat je de tekst en wat geschikte foto’s paraat hebt als je bij flyers van Drukland.nl. je flyer gaat ontwerpen. Maak vooraf een goed plan voor je flyer. Met behulp van de ontwerpmogelijkheden op de website, zet je snel en vaardig je eigen creatieve flyer in elkaar. Na een paar dagen krijg je de flyers keurig als drukwerk thuisbezorgd. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is ze huis aan huis te bezorgen, of te verzenden. Een aanrader voor iedereen die zijn doelgroep direct bereiken wil.