WEERT – Bijles Weert heeft tijdens het evenement Avans Ondernemer van het Jaar de publieksprijs gewonnen.

Ondernemers, studiegenoten, familie en vrienden werden afgelopen donderdag ontvangen in de serre in het gebouw aan de Hogeschoollaan in Breda, waar de ondernemers hun bedrijf ook mochten presenteren. Daarna verplaatste het gezelschap zich naar een collegezaal voor de officiële prijsuitreiking.

Verkiezing
Studentenbusinessclub Eigenaardig en het Avans Ondernemerscentrum organiseerden dit voorjaar de eerste verkiezing van de Avans Ondernemer van het Jaar. Wat je met deze verkiezing kunt winnen? Natuurlijk eeuwige roem! Maar daarnaast een prachtige award en coaching van een businesscoach naar keuze.

Weerter bedrijf
Het lokale bedrijf Bijles Weert van Bas van der Hoeven en Chris Schrijver was favoriet bij het publiek. De studenten ontvingen de meeste stemmen. Bijles Weert biedt leerlingen een-op-een begeleiding voor middelbaar onderwijs. De bijlessen worden gegeven door zorgvuldig geselecteerde Bijles Coaches. Zij helpen de leerlingen door het geven van handige tips, methodes en technieken om beter te kunnen leren.