REGIO – Limburgse ondernemers die grensoverschrijdend zakendoen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de Limburg Export Award.

Het is de veertiende keer dat de prestigieuze prijs uitgereikt wordt. Zelfstandige en dochterbedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel in Limburg mogen meedingen naar de award.

Kandidaten
Uit de inzendingen kiest een vakjury tien kandidaten voor een eerste beoordeling. Deze kandidaten kunnen rekenen op een productie van een YouTube-video van hun bedrijf. Uiteindelijk blijven drie finalisten over. De winnaar ontvangt onder meer een geldprijs van 10.000 euro. Die wordt uitgereikt op woensdag 23 oktober bij Dinnissen Procestechnologie in Sevenum. Dat is de winnaar van vorig jaar.

Limburg
De Limburg Export Award wordt ondersteund door de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB-Limburg, Zuyd Hogeschool en Universiteit Maastricht. Sponsoren zijn ING, Seacon Logistics, Provincie Limburg, LIOF en Boels Zanders Advocaten.