Wij nodigen u graag uit voor de feestelijke presentatie van de nieuwe editie van het Zakenblad. Zoals u van ons gewend bent, hebben we ook deze keer een bijzondere locatie uitgekozen: de Paterskerk in Weert. Daar presenteert Art Gallery Rozendaal uit Montfort -ook vertegenwoordigd in het Zakenblad- de expositie Wonderland.

In het voorjaarsnummer onder meer Dirk en Nicole Devos uit Nederweert die vertellen over hun nieuwe initiatief Positive Family & Business. Logistieke ondernemers uit Weert schetsen in een rondetafelgesprek hun toekomstvisie. Resy Cillekens van Milorho Travel vertelt over de ontroerende schoonheid van Afrika. Bospop brengt het succesvolle Skydeck onder de aandacht. Don Thijssen geeft zijn visie op het invullen van vacatures in tijden van krapte en strafrechtadvocate Sjanneke de Crom geeft een inkijkje in haar bijzondere loopbaan. Kortom, het blad staat bol van de interessante interviews en achtergrondverhalen. De businessborrel start om 17.30 uur.

Exclusieve Zakenblad rondleiding expo ‘Wonderland’
Wilt u een exclusieve rondleiding door de expo Wonderland door kunstenaar Marcel van Hoef? Van Hoef vertelt boeiend over zijn schilderijen en de totstandkoming van zijn werken. Om 16.00 uur geven galeriehouder Ton Croonen en Marcel van Hoef een exclusieve rondleiding.  Het aantal deelnemers is beperkt. Graag vooraf aanmelden middels onderstaand formulier.

Inschrijven:

[contact-form-7 404 "Not Found"]