Het college van B&W bracht met bestuur van Ondernemersnetwerk OKE een bezoek aan ondernemers in Maarheeze. Foto: via gemeente Cranendonck

MAARHEEZE – Het bestuur van Ondernemersnetwerk OKE heeft samen met het college van burgemeester en wethouders een bezoek gebracht aan ondernemers op Bedrijventerrein Het Rondven.

Maarheeze kent een hele grote groep ondernemers, ondernemers die actief zijn in vele branches en vakgebieden. Om deze diversiteit zichtbaar te maken, zijn er vier bedrijven bezocht: Ruitershop Online, Q-Blinds, Forma Verde en Workspace A2.

Ondernemers
Bedrijven met allemaal hun eigen specialisatie, innovaties, maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant. Het college van B&W vindt het mooi om te horen en te zien dat er met zoveel trots en passie wordt gewerkt en bedankt OKE voor het inspirerende bedrijfsbezoek!

Netwerk
OKE biedt ondernemers in Maarheeze een nemersnetwerk om kennis en ervaring te delen, elkaar te inspireren en te ontmoeten en zet zich in om ondernemers in Maarheeze beter zichtbaar te maken.