Coatinc Roermond

ROERMOND – Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) en Coatinc Roermond B.V. hebben in een nieuwe erfpachtovereenkomst overeenstemming bereikt over het langdurig gebruik van de locatie aan de Randweg in Roermond. Voor een periode van ten minste 30 jaar kan Coatinc gebruik blijven maken van het circa 8.800 vierkante meter grootte perceel op bedrijventerrein Roerstreek-Noord. Tot 2048 is de continuïteit van het bedrijf in Roermond vanuit dit oogpunt veilig gesteld. En er is een optie om dit nogmaals met 30 jaar te verlengen tot en met 2078.

Coatinc Roermond realiseert als onderdeel van de internationale The Coatinc Company klantgerichte, individuele systeemoplossingen voor succesvolle oppervlaktebehandelingen en dienstverleningen. Thermisch verzinken is de corebusiness van Coatinc, maar in de loop der jaren is het scala aan processen behoorlijk uitgebreid. De vestiging in Roermond is gespecialiseerd in natlakken en biedt werkgelegenheid aan circa 25 mensen.

Bedrijventerrein Roerstreek-Noord
Op bedrijventerrein Roerstreek-Noord zijn ruim 100 bedrijven gevestigd, waarvan een groot deel in de sectoren industrie, groothandel en logistiek/distributie. Het terrein is bedoeld voor bedrijven die vallen binnen de milieucategorie 2-4, afhankelijk van de locatie op het terrein. Aan de Ringweg heeft OML B.V. een aantrekkelijk laatste kavel van circa 5 hectare te koop.

Kerntaken OML
OML B.V. heeft de volgende kerntaken: advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken, locatie- en gebiedsontwikkeling, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen alsmede de ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark ML in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, Merummerpoort, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond. Op de bedrijventerreinen Roerstreek-Zuid en Roerstreek-Noord in Roermond is elk nog één kavel beschikbaar.