ROERMOND – Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding één van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Het afgelopen jaar had het StartersCentrum Limburg met het Startersevent in Limburg haar eerste lustrum.

De 6de editie van het Startersevent Limburg vindt in februari plaats in Roermond in samenwerking met de gemeente: een gratis Limburgs evenement voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of onlangs is gestart. De 6de editie vindt plaats op donderdag 7 februari a.s. van 19.00 – 22.00 uur in het Business Center Roerpoort in Herten, gemeente Roermond.

Startersevent
Het Startersevent Limburg is een gratis event voor eenieder die overweegt als zelfstandig ondernemer/zzp’er te starten of de laatste jaren als zelfstandige is gestart. Er is een steeds grotere belangstelling om te gaan ondernemen, met name als ZZP’er. Het Startersevent voorziet in een duidelijke behoefte: persoonlijk, kleinschalig, in de regio en op één plek starters informeren, de mogelijkheid bieden om te netwerken met andere starters en ondernemers ontmoeten in een ondernemende & dynamische omgeving.

Afgestemd op de startersvragen uit de dagelijkse praktijk en evaluaties is een gevarieerd seminar programma samengesteld. In drie rondes worden 12 seminars van 45 minuten aangeboden:

Starter en fiscus (Belastingdienst)
Starten vanuit de WW (UWV)
Broodfonds en verzekeringen (Risk-Co)
Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap (OAMKB)
Zakelijk gebruik van Facebook & Instagram (DeMarktwijzer)
Zakelijk gebruik van LinkedIn (DeMarktwijzer)
Waarom schrijf je een ondernemingsplan? Waar let de bank op? (Rabobank)
De Virtual Assistant (VA) ondersteunt en ontzorgt de ondernemer (Office Support Limburg)
Sales & Acquisitie; Klanten krijgen en klanten (vast)houden (Arthur Brekelmans)
Werken aan Ondernemersdoelen Welke Werken;WOWW-effect (Succes Coaching)

Deelname aan seminars van het Starterevent Limburg is gratis dankzij een bijdrage van de provincie Limburg. Aanmelding via de website is: www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.