Eric Drossaert

VENLO – De huidige CEO, René Willemsen heeft de voorzittershamer aan Eric Drossaert overgedragen en zal vanuit zijn rol als aandeelhouder de directie ondersteunen bij strategische vraagstukken.

Willemsen zal zich niet meer met de dagelijkse interne operationele zaken bezighouden. Eric Drossaert, 54 jaar, woont in Weert en heeft een rijke ervaring in bestuurs- en directiefuncties binnen diverse ICT-dienstverleners waaronder Ordina, Nspyre, Novisource en QNH maar ook bij bedrijven zoals BDO en Eiffel.

ITSN
De 2-hoofdige directie van ITSN bestaat, m.i.v. 1 januari 2019, naast Eric Drossaert uit
Hans Hendrikx. Hendrix is sinds 2007, naast Willemsen, aandeelhouder van ITSN en is binnen de directie verantwoordelijk voor Marketing, Sales en Productmanagement.  Drossaert zal binnen de directie verantwoordelijk zijn voor Services & Delivery, Finance en HR.