Nu nog lege stoelen, maar vanmiddag om 16.00 uur begint de bijeenkomst.

KESSEL – Vanmiddag om 16.00 uur is het zover. De nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemend Limburg Neptunus Group in Kessel. LWV staat in de startblokken met MKB-Limburg en Limburgse Land- en Tuinbouwbond om dit jaar weer het glas te heffen op een nieuw ondernemend jaar.

Het versterken en verduurzamen van de economie in Limburg is een belangrijk speerpunt van Ondernemend Limburg. Daarbij wil LWV de focus leggen op ondernemers en hen helpen bij hun innovatie- en groei-vraagstukken. Tijdens de bijeenkomst is dit de rode draad van het programma.

Programma
Het hele programma staat onder leiding van moderator Richard de Hoop van De Hoop entert(r)ainment). LWV-leden kunnen gratis deelnemen. Stuur een mail naar bijeenkomsten@lwv.nl.

16.00 uurOntvangst.
17.10 uurWelkomstwoord door Monique Princen, voorzitter Ondernemend Limburg.
17.20 uurOndernemer Dorrie Eilers van Neptunus. Neptunus is wereldleider op het gebied van demontabel bouwen; ze werken dagelijks aan innovatieve oplossingen voor ruimtebehoeften.
17.30 uurKokkerelli geeft kinderen in een vroeg stadium inzicht in gezonde eetpatronen. Tieme en Thijmen vertellen waarom ook zij dit belangrijk vinden en welke vernieuwende concepten zij hanteren.
17.40 uurLancering ‘Ondernemersaanpak’. Je bent getuige van de start van deze gezamenlijke aanpak die ondernemers de komende jaren gaat helpen met hun groei- en innovatie-ambities.
18.00 uurGezellige netwerkborrel.