Nathalie van Breugel

REGIO – De raad van toezicht heeft mevrouw dr. Nathalie van Breugel (42) per 1 februari 2019 benoemd als lid van de raad van bestuur van De Zorggroep in Venlo. Na de benoeming van bestuursvoorzitter Marc van Ooijen per 1 augustus 2018, is de raad van bestuur van De Zorggroep hiermee volledig op sterkte.

Nathalie van Breugel heeft ervaring in bestuurs- en directiefuncties, recentelijk als medisch directeur bij Huisartsen bij OZL. Zij heeft een brede medische achtergrond gecombineerd met strategisch inzicht en innovatie als passie en is een van de kartrekkers geweest van de proeftuin ‘MijnZorg’. Nathalie van Breugel hierover: “Ik wil graag mensen samenbrengen en motiveren. Door enthousiasme en volharding kunnen we zo de beste resultaten behalen, ook al gaat het vaak om complexe, innovatieve trajecten.”

De Zorggroep
Met een ruim assortiment aan zorgdiensten en zo’n 40 woon- en zorgcentra staat De Zorggroep in Noord- en Midden-Limburg klaar voor iedereen die zorg nodig heeft, van jong tot oud. Diensten als Groene Kruis Wijkverpleging, Groene Kruis Ondersteuning Thuis, Groene Kruis Voeding en Dieet en Groene Kruis Ledenorganisatie maken naast de vele woon- en zorgcentra ook deel uit van De Zorggroep.