Tijdens het drukbezochte Partner Event van Meet the Youngsters, met onder andere gedeputeerde van economische zaken Joost van den Akker, zijn de winnaars MeanderGroep (Groot bedrijf) uit Landgraaf en Helwig Kozijnen (MKB) uit Geleen op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten is er voor de vierde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, 15 augustus, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2018/2019’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl werden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen.

Campagne
Dit jaar is er, mede door de extra media aandacht vanuit onze nieuwe partner WijLimburg, meer dan 2x zoveel gestemd dan voorgaande jaren. Vanuit de deelnemende bedrijven is er veel energie in de campagnes gestoken, waarmee ze zich goed geprofileerd hebben bij jong talent.