WEERT – Op 1 januari 2019 draagt de familie Munten het stokje over aan een nieuwe eigenaar. De Hostellerie komt dan in handen van horeca-paar Rick Renders en Saadia Eddib. “Voor Bregje en mij is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in ons leven”, aldus Richard Munten over de overname. “Na 14 jaar al onze passie en energie in de Hostellerie gestoken te hebben, zijn wij toe aan iets anders. Wij zijn heel trots dat Rick en Saadia het van ons overnemen. Wij hebben er dan ook veel vertrouwen in dat zij ons mooie familiebedrijf op een uitstekende manier voort zullen zetten.” Om de overdracht goed te laten verlopen en de nieuwe eigenaren te ondersteunen blijven Bregje Munten en Marie-Jose Munten nog minimaal een jaar werkzaam bij de Hostellerie. Richard gaat aan de slag als General Manager bij Vermaat Eindhoven Airport.

Archieffoto uit 2005.