WEERT – Onder luid gejuich werd gisteren de Weerterlandprijs 2018 uitgereikt aan winnaar Herpertz Kraanverhuur uit Nederweert.

De andere genomineerden voor deze prijs waren Promic display systems uit Nederweert en van Hoorn Carbide uit Weert.

Moeilijke keuze
Alle drie de genomineerde bedrijven verdienen een podium. Het was daarom voor de jury geen gemakkelijke opgave om te bepalen wie er uiteindelijk met de titel naar huis mag. Doorslaggevend in de keuze was het bijzondere ondernemerschap van de winnaar: Herpertz kraanverhuur.

Tweejaarlijkse prijs
De Weerterlandprijs is een initiatief van MKB Limburg. Het initiatief wordt breed gesteund door het LLTB, Parkmanagement, de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Rotaryclub Weert land van Horne organiseerde wederom de feestelijke eindmanifestatie. Het is de ambitie van de organisatie om de prijs elke twee jaar uit te reiken en hiermee het ondernemen in het Weerterland een podium te bieden.