Voormalig Club Palladio. Foto: Google Maps

HELDEN – Naar verwachting gaat de uitgaansgelegenheid in Helden in het weekend van 11 en 12 januari 2019 open onder de naam Club Ultra. De voormalige Club Palladio sloot in 2017 de deuren.

Dat meldt De Limburger. Nieuwe eigenaren zijn Remco Heussen uit Egchel en Jip Haanen uit Panningen. Het uitgaanscentrum moet nog worden verbouwd.

Nieuw leven inblazen
Hoeveel betaald is voor het pand is onbekend. Club Palladio trok de laatste jaren steeds minder bezoekers. Het pand kreeg een make-over, maar ook dat kon de disco niet redden van de ondergang. De club ging uiteindelijk failliet.

De nieuwe eigenaren richten zich niet alleen op de jeugd uit Noord- en Midden-Limburg. Behalve 90’s party’s willen ze voor de ouderen jazzavonden en dansmiddagen organiseren. Daardoor moet Club Ultra weer gaan gelden als het uitgaanscentrum van de regio.