CRANENDONCK – Heb je betrokken en gemotiveerd personeel nodig én aandacht voor social return? Ga dan eens in gesprek met de arbeidsmakelaar.

De arbeidsmakelaar van gemeente Cranendonck bemiddelt tussen ondernemers en werkzoekenden. De wensen en behoeften van zowel de werkgever als de werknemer staan hierbij centraal. Ook is de arbeidsmakelaar op de hoogte van de veranderende wetgeving op het gebied van arbeid- en sociale zekerheidsrecht.

Arbeidsmakelaar
Noud van Leeuwen is de arbeidsmakelaar van gemeente Cranendonck. Hét aanspreekpunt voor ondernemers in de gemeente die op zoek zijn naar betrokken personeel dat zich wil ontwikkelen. “Ik ben geboren en getogen in Budel-Schoot”, zegt Noud. “Jarenlang werkte ik als productieplanner bij BUCOFA op het industrieterrein ’t Inne. Na een studie maakte ik vervolgens de overstap naar een landelijke organisatie als Jobcoach”.

Noud werkte de voorbije bijna 10 jaar in de re-integratiemarkt waarbij hij mensen begeleidde met specifieke kwaliteiten die wat ondersteuning kunnen gebruiken bij het vinden van een passende baan in de huidige arbeidsmarkt.

Lees het volledige interview.