WEERT – De Weerter woonwijk Laarveld is al sinds zijn bestaan in 2011 een zeer populaire wijk om in te wonen. In het uitbreidingsplan ‘Laarveld fase 2’ zijn nu de laatste projectmatige woningen beschikbaar.

Jongen Projectontwikkeling BV is één van de ontwikkelaars die actief is op Laarveld. De laatste projectmatige ontwikkeling voor Laarveld fase 2 betreft 13 vrijstaand geschakelde woningen met een eigentijds karakter in traditionele uitvoering.

Vrijstaand geschakeld wonen
De nog te realiseren woningen zijn vrijstaand geschakelde woningen. Deze woningen worden onder andere gekenmerkt door een ruime woonkamer met open keuken, ruime slaapkamers, gebruik van hoogwaardige materialen en een garage.

Personaliseren
De woning kan worden gepersonaliseerd door het plaatsen van een dakraam, schuifpui en een uitbouw. Door het toevoegen van deze extra opties kan de woning naar eigen wens worden samengesteld.

Kaveloppervlaktes
De kaveloppervlaktes variëren van ca. 240 m2 tot 510 m2. De Koopprijzen variëren van € 375.000,- v.o.n. tot € 475.000,- v.o.n.

Wonen in Laarveld
In Laarveld wordt een mix van overwegend vrijstaande en halfvrijstaande huizen gebouwd. Voor gezinnen, senioren en zij die wat rianter willen wonen is de groene woonwijk Laarveld de locatie bij uitstek. De wijk voor het gezin! Nabij het stadscentrum en op slechts 25 km van Eindhoven. Op loop- en fietsafstand van Laarveld bevinden zich voorzieningen zoals winkelcentra, middelbare scholen, intercitystation, ziekenhuis, theater, bioscoop en gezellige pleinen met terrasjes.

Inloopavond
Dwars Makelaars organiseert maandag 15 oktober 2018 tussen 19.00 en 20.30 uur een inloopavond op kantoor voor geïnteresseerden die meer willen weten over deze unieke woningen. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u door een medewerker op de hoogte gebracht van de mogelijkheden van dit woningtype en wellicht geeft juist dat gesprek aanleiding om uw woonwensen nogmaals onder de loep te nemen en uiteindelijk te kiezen voor een woning op Laarveld!

Meer informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over de laatste vrijstaand geschakelde woningen welke door Jongen Projectontwikkeling BV worden verkocht, loop even binnen tijdens de inloopavond op 15 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur, Emmasingel 5, 6001 BA Weert! Vanzelfsprekend kan er contact worden opgenomen met Dwars Makelaars BV via 0495-537599 / info@dwarsmakelaars.nl