Voor de Limburg Export Award 2018 zijn nog zeven bedrijven in de race. De award wordt op 24 oktober voor de dertiende maal uitgereikt bij Neptunus Structures in Kessel, de winnaar van de award afgelopen jaar.

De overgebleven kandidaten zijn: VDL Parree uit Sevenum (specialist in spuitgieten en behorende tot de VDL Group), meubelmaker Leolux uit Venlo, Pentair Haffmans uit Venlo (producent van meetapparatuur voor bierbrouwers), banketbakker Quality Pastries uit Weert, Eurofibers uit Beek (producent van hoogwaardige textiele garens en distributiepartner van Dyneema), Merit Medical Coatings uit Venlo (gespecialiseerd in coatings voor medische toepassingen), en machinebouwer Dinnissen Proces Technology uit Sevenum.

Vakjury
Uit de zeven genomineerden kiest de vakjury drie finalisten die strijden om de geldprijs van € 10.000 en een kunstwerk. De ontknoping vindt plaats tijdens een live uitzending van L1 televisie op 24 oktober bij Neptunus in Kessel. De drie finalisten krijgen een professioneel filmteam van L1 TV op bezoek voor een professionele reportage. Van de zeven genomineerden zijn filmpjes op YouTube te zien, te vinden op Twitter@L1, www.L1.nl en youtube.com/L1. Meer informatie op www.exportsocieteit.nl