WEERT – De genomineerden voor de Weerterlandprijs én voor de Rabobank Verbindingsprijs worden tijdens de businessborrel van het Zakenblad op vrijdag 28 september in Weert bekendgemaakt. Een extra reden voor een bezoek aan dit gezellige netwerk evenement. 

Na twee succesvolle edities wordt op 7 november 2018 wederom de Weerterlandprijs uitgereikt aan een van de succesvolle, ondernemende bedrijven die Nederweert en Weert rijk zijn. Het doel van MKB Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is de ondernemers in het Weerterland met hun producten en de regio in de schijnwerpers te zetten, te verbinden en versterken.

De ondernemersprijs wordt breed gesteund door de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Rotaryclub Weert land van Horne organiseert wederom de feestelijke finaleavond in het Munttheater.

Rabobank verbindingsprijs!
Ook deze editie heeft Rabobank Weerterland en Cranendonck het initiatief genomen om een prijs toe te kennen aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan.

Een extra reden voor een bezoek aan dit gezellige netwerk evenement. Deze keer in een bijzondere locatie: ‘de sportkantine’ van Basketball Academie Limburg. Sporthal Boshoven
Vrakkerveld 2, 6002 AZ Weert. Aanmelden (gratis) kan hier.