LANDGRAAF – Jack Corten is per 1 juli a.s. benoemd tot nieuwe algemeen directeur van Bouwbedrijven Jongen. De heer Corten is de afgelopen 25 jaren in diverse directiefuncties bij Laudy Bouw en Ballast Nedam werkzaam geweest, waarvan de laatste twee jaren als algemeen directeur van de vestigingen in Sittard en Eindhoven. De overstap van Jack is voor onze organisatie een belangrijke versterking door zijn kennis, jarenlange ervaring en het grote netwerk dat hij in de regio heeft. Met zijn komst breekt er voor Bouwbedrijven Jongen een nieuwe periode aan na de samenvoeging van de bedrijven in Venlo, Roermond en Landgraaf. 

Onder aansturing van één directie zetten wij nu met onze twee vestigingen in Landgraaf en Venlo vol in op het initiëren, ontwikkelen en realiseren van mooie projecten, die de kwaliteit van leven in de regio duurzaam verbeteren. De directie is als volgt samengesteld: Jack Corten (Algemeen Directeur), Ruud Quaedackers (Financieel directeur), Giel Martens en Rob Schreurs (beiden Directeur Productie).

Uitdaging
Zoals Jack zelf zegt: “Het is een enorme uitdaging om in deze tijd als ontwikkelende bouwer het verschil te maken. Een bedrijf waar onze partners graag mee samenwerken en onze mensen met plezier bij werken. Bij Bouwbedrijven Jongen is veel kennis, ervaring en creativiteit voorhanden, dit alles om samen een onderscheidend en mooi resultaat te bereiken. Ik heb er enorm veel zin in”.