WEERTERLAND – Na twee succesvolle edities wordt op 7 november 2018 wederom de Weerterlandprijs uitgereikt aan een van de succesvolle, ondernemende bedrijven die Nederweert en Weert rijk zijn.

De eerste editie dateert alweer uit 2014 werd en werd toen gewonnen door geitenmelkerij van Summeren uit Stramproy. In 2016 viel deze eer te beurt aan Moonen Packaging en ook de Fresh Allstars (Productprijs) en Slim in ICT (Rabobank Verbindingsprijs) vielen in de prijzen.

Trots ondernemen in het Weerterland
De winnaars van de prijzen zijn tot op de dag van vandaag zeer enthousiast over het podium en de kansen en mogelijkheden die de prijs hen geboden heeft. Op woensdag 7 november 2018 wordt de Weerterlandprijs voor de derde keer uitgereikt. Genomineerden van eerdere edities zijn uitgesloten van deelname.

Het doel van MKB Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is de Weerterland ondernemers met hun producten en de regio in de schijnwerpers te zetten, te verbinden en versterken. De ondernemersprijs wordt inmiddels breed gesteund door de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Rotaryclub Weert land van Horne organiseert wederom de feestelijke finaleavond in het Munttheater.

Meer dan de eer
Meedoen aan de Weerterlandprijs heeft een grote impact op een bedrijf. Van de winnaars van de eerdere edities hoorden we dat het hen wel energie heeft gekost, maar dat het nóg veel meer heeft opgeleverd. Winnaar van de ondernemersprijs 2016, Gé Moonen van Moonen Packaging, kijkt er met plezier op terug. “Ik vind het zeer waardevol dat een onafhankelijke jury op een professionele manier alle facetten van je bedrijf onder de loep neemt en dan tot positief oordeel komt” zegt hij lachend. “Ons bedrijf heeft al veel erkenning geoogst op landelijk en zelfs internationaal gebied. Om dan ook hier in onze eigen gemeente deze mooie prijs te mogen ontvangen vind ik heel bijzonder!” Op de vraag of hij het weer zou doen hoeft Gé niet lang na te denken. “Natuurlijk zou ik het weer doen, ik kan het collega ondernemers dan ook van harte aanbevelen.”

Rabobank verbindingsprijs
Ook deze editie heeft Rabobank Weerterland en Cranendonck het initiatief genomen om een prijs toe te kennen aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan. De Rabobank verbindingsprijs werd in 2016 gewonnen door het Slim in ICT gevestigd in Kelpen. Het bedrijf helpt mensen zich optimaal te ontwikkelen op het gebied van ICT en fungeert als brug tussen werkzoekende en werkgever, ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Start nominatie Weerterlandprijs 2018!
Kent u ondernemende bedrijven die de Weerterlandprijs 2018 verdienen? Bedrijven waar de regio trots op mag zijn en die extra onder de aandacht gebracht mogen worden? Of bent u ondernemer en heeft u interesse om deel te nemen aan dit evenement?
Kijk dan snel op www.weerterlandprijs.nl voor meer informatie en nomineer de ondernemer die dit podium verdient! Inschrijven kan tot 7 juli aanstaande.