Noud Bex. Foto via Twitter

WEERT – De ledenraad heeft ingestemd met de benoeming van Noud Bex tot voorzitter van Raad van Commissarissen van de Rabobank Weerterland & Cranendonck.

Hij volgt Wim Bekelaar op, die de afgelopen 8 jaar de functie van voorzitter van RvC bekleedde. Bex is al jaren een lid van de RvC en de Rabobank is blij dat hij het stokje van Bekelaar wil overnemen. “We kijken uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking met Noud en danken Wim voor zijn jarenlange inzet voor onze bank”. Ook commissaris Maria Jacobs heeft laten weten het allerlaatste jaar van haar zittingsperiode niet vol te kunnen maken vanwege het accepteren van een ander commissariaat. Van haar wordt later dit jaar afscheid genomen. De Raad van Commissarissen beraadt zich de komende periode over de toekomstige samenstelling.

Wim Bekelaar