Keyportregio – Op donderdag 28 juni presenteren de Limburgse e-fulfilment koplopers hun actieprogramma. Onder de naam ‘Limburg: Fulfil your Future’ organiseren zij een inspirerend seminar, gericht op behoud en uitbreiding van de internationale koppositie in (pan- Europese ) e-fulfilment.

Tijdens het seminar gaan we in op de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment: De opkomst van cross-border (grensoverschrijdende) e-commerce, het belang van digitalisering (AI, blockchain en Internet of Things) en het groeiende tekort aan logistieke arbeidskrachten. Op 28 juni komen alle relevante organisaties samen om hun kennis en ideeën uit te wisselen.

De organisatie is in handen van e-Fulfilment Hub
e-Fulfilment Hub is een samenwerkingsverband van elf ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen uit de Keyport-regio. De initiatiefnemers – Dimass, HC Distributie, Moonen Packaging, Thijs Logistiek, Wetron Transport & Logistics, Bluehub, Fontys Hogescholen, Gilde Opleidingen/Centrum voor Logistiek Vakmanschap, DHL en OML – hebben zich onder de vlag van Keyport 2020 verenigd om kennis en kunde over e-fulfilment verder te ontwikkelen. Tevens profileert e-Fulfilment Hub Midden-Limburg als dé e-fulfilment regio van Noordwest-Europa. Het samenwerkingsverband richt zich met haar one-stop-shop propositie op webshops die pan-Europees willen expanderen. Meer informatie over e-Fulfilment Hub is te vinden op www.e-fulfilmenthub.nl


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.