Ine Verhaeg met de werkgroep van de Crossmoor Charity Cup.

WEERT – Op vrijdag 8 juni 2018 werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert voor het vijfde jaar op rij een speciale golfdag gehouden met dit jaar als goede doel het Franciscus Hospice in Weert.

Het Franciscus Hospice wil een Stilteruimte bouwen vain de tuin prachtige tuin. Een ruimte waarin bewoners zich kunnen terugtrekken met hun dierbaren om emoties en gevoelens met elkaar te delen.

Crossmoor Charity Cup
132 golfers speelden gedurende de dag een wedstrijd met aansluitend een compleet avondprogramma voor totaal 200 gasten met o.m. een loterij en veiling om daarmee een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren voor dit zo mooie goede doel. Niet alleen de deelnemers aan deze dag zorgden voor “het geld in het laadje”, maar ook de zeer grote groep van sponsoren die de Crossmoor Charity Cup een warm hart toedragen.

Kort na 21.00 uur werd de opbrengst bekend gemaakt. Het enorme bedrag van maar liefst € 93.594,60 werd aan Ine Verhaeg, voorzitter van de Stichting Eerbied voor het Leven / het Franciscus Hospice aangeboden. De bouw van de Stilteruimte kan nu worden gestart en  zo zal het Franciscus Hospice in Weert alle gewenste faciliteiten beschikbaar hebben om de laatste zorg te bieden aan terminale patiënten.

foto: Henk Gielis