WEERT – Op het door Aben & Slag Advocaten georganiseerde symposium Samen Slagvaardig de toekomst in!, dat vandaag 2018 plaatsvindt, zal topspreker Richard de Hoop de aanwezige ondernemers inspireren door de 3 thema’s samen, slagvaardig en de toekomst op een unieke wijze met hen door te nemen”.

Het symposium is georganiseerd ter gelegenheid van de jubilerende advocaten Elly Stals (35 jaar advocaat, 25 jaar bij A&S), Ton Hendriks (25 jaar advocaat, 25 jaar bij A&S) en Geurt te Biesebeek (25 jaar advocaat, 25 jaar bij A&S). Door het aanbieden van dit symposium bedankt Aben & Slag haar bestaande cliënten, maar wil men tevens ook vele andere ondernemers gevestigd in en nabij vestigingslocaties Weert en Helmond prikkelen en vermaken.  

Richard de Hoop
Richard de Hoop zet zijn publiek al 22 jaar, nationaal en internationaal, aan tot nadenken. Inmiddels heeft hij meer dan 400.000 mensen van 50 verschillende nationaliteiten in 16 landen mogen toespreken. Richard combineert wetenschappelijke inzichten met de praktijk van alle dag. Daarbij geeft hij zijn toehoorders tal van inspirerende gedachten mee met de Belbin theorie over teamrolmanagement als basis.  

Profiel Aben & Slag
Aben & Slag Advocaten is een vooraanstaand advocatenkantoor met vestigingen in het Weert en Helmond. Vanuit deze strategisch gekozen locaties bedient men ook particuliere maar overwegend zakelijke cliënten, die actief zijn in de volle breedte van de markt. Dus van de publieke sector tot de financiële sector, van de zakelijke dienstverlening tot organisaties in de zorg en van het onderwijs tot de vastgoedsector.     

De ruim 20 advocaten hebben ruime en diepgaande kennis van het arbeidsrecht, handelsrecht & procederen, insolventierecht & herstructurering, ondernemingsrecht, personen- en familierecht en vastgoed & overheid. Betrokken, helder en krachtig zijn de kenmerken van de juridische dienstverlening die Aben & Slag al ruim 25 jaar biedt aan haar tevreden cliënten in overwegend Zuid-Nederland. Via samenwerking met (inter-) nationale collega’s bedient men ook relaties elders in het land en ver over de landsgrenzen heen.