NEDERWEERT – Met het plaatsen van een staander van hun nieuwe gebouw is maandag 16 april de komst van het bedrijf Deco-Nova naar bedrijvenpark Pannenweg Nederweert feestelijk gevierd. Eerder werd al bekend dat het Wynmalen & Hausmann (W&H) Nemaasko uit Maasbracht naar het Nederweerter bedrijvenpark komt.

Deco-Nova is momenteel gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in Weert en groeide daar uit haar jasje. Het bedrijf richt zich op de interieurbouwwereld. Deco-Nova vestigt zich in Nederweert aan de Magnesiumstraat aan de kanaalzijde van Pannenweg II op een kavel van ruim 2.000 m2 groot.

W&H Nemaasko startte haar activiteiten in 1977 in Maasbracht en concentreerde zich op verkoop, revisie en service van grondverzetmachines. Het bedrijf maakt sinds 1998 onderdeel uit van de Wynmalen & Hausmann (W&H) bedrijven. W&H is onder meer exclusief importeur van Liebherr grondverzet- en overslag machines.

Met de aanstaande bouw van Nemaasko en Deco-Nova en de aanstaande verkoop van nog twee kavels zijn op het bedrijvenpark nog slechts drie kavels in de B-zone en een kavel in de A-zone beschikbaar.

De gemeente Nederweert en Ontwikkelingsbedrijf Pannenweg zijn verheugd met de komt van twee mooie bedrijven. Op het bedrijvenpark zijn onlangs ANW auto’s, GP equipment en SPG ArrK in hun panden getrokken. VDL Kunststoffen is bezig aan de laatste stapjes om het bedrijfspand gereed te maken voor productie.