Aanstaande donderdag 19 april worden alle secretaresses in het zonnetje gezet. Waar secretaresses het hele jaar klaar staan om met hun ondersteunende werkzaamheden de hele organisatie soepeler te laten draaien, worden de spotlights dan voor een keer op hen gericht.

Secretaressedag wordt dan ook vaak bijzonder gewaardeerd door secretaresses zelf. Niet omdat zij per se in de belangstelling willen staan, maar waardering is voor iedereen belangrijk. En om dat één keer extra per jaar te krijgen…daar zegt niemand natuurlijk ‘nee’ op. Sterker nog: het zorgt voor extra motivatie om weer een jaar lang te knallen.Ook geldt natuurlijk dat het nog vervelender is als je werkgever het helemaal vergeet…

Gelukkig zijn de meeste organisaties zich wel echt bewust van de aankomende Secretaressedag en zij regelen daarbij ook een presentje. Voor de manager die nog op zoek is naar inspiratie; hier een drietal cadeaus op rij (tevens verkrijgbaar via Greetz Secretaressedag).

  1. Bloemen
    Geen beter cadeau om te geven dan bloemen. Kies een keer voor een extra groot boeket om daarmee dat extra stukje waardering over te brengen.
  1. Kaartje
    Leuk om klaar te zetten op het bureau. “Je bent een topper!” … als daar geen waardering uitspreekt. 
  1. Verwennerij
    Een heerlijk Rituals pakket om na een dag hard werken, lichaam en geest te verwennen.