WEERT – De provincie Limburg en de regio Midden-Limburg zetten sterk in op de potentie van toeristische en recreatieve ontwikkelingen in deze regio, economische versterking van de sector en nieuwe impulsen.

Maar hoe zorg je ervoor dat potentiële bedrijven de regio weten te vinden? Samenwerking Midden-Limburg (netwerksamenwerking van gemeenten en ondernemers) heeft daarom Pleisureworld ingeschakeld voor het invullen van een acquisitietraject. Als Trendwatcher & Leisure Consultant kent Pleisureworld de provincie Limburg tot in de kleinste hoeken en gaten en heeft in de afgelopen dertig jaar een enorm relatienetwerk opgebouwd.

De regio Midden-Limburg bruist van de nieuwe plannen. Diverse ondernemers zullen de komende jaren, al dan niet met behulp van de overheid, grote stappen maken. Er wordt veel gesproken over het project Vitale Vakantieparken, ook in Limburg, maar met veel praten alleen kom je er niet. Bedrijven als Roompot Vakanties en Recreatiepark De Leistert nemen zelf het initiatief.

Open uitnodiging recreatieondernemers
Alle ondernemers in de  toeristisch recreatieve sector in Limburg worden van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst op maandag 7 mei aanstaande bij Roompot Weerterbergen. Hier kan men meepraten met de politiek over de toekomstige ontwikkelingen in deze belangrijke regio en aanhaken bij de toekomstige ontwikkelingen. Een aantal succesvolle collega’s deelt hun ervaringen.

Daarnaast wordt u geïnformeerd over subsidiemogelijkheden die voor u als ondernemer interessant kunnen zijn. Als de doelen van Midden-Limburg slagen, en er binnen enkele jaren vier miljoen toeristen extra naar Midden-Limburg afreizen, moet er nog wel wat gebeuren in het optimaliseren van de gastvrijheid en het versterken van de reeds aanwezige dag- en verblijfrecreatie.

Programma
Het programma op 7 mei 2018:
13.30 uur Inloop te Roompot Weerterbergen, Trancheeweg 7 in Weert.
14.00 uur Welkomstwoord door trendwatcher & leisure consultant Hans van Leeuwen, Pleisureworld
14.10 uur Gedeputeerde Mobiliteit, Stedelijke Ontwikkeling en Toerisme, de heer E. Geurts (o.v.)
14.15 uur Klaar voor de toekomst: Roompot Weerterbergen, parkmanager Jos Coumans
14.30 uur Hoe word je Het Leukste Dagje Uit van Nederland: Rob Huppertz, directeur GaiaZoo
15.00 uur Concept Limburg Leisure Academy: Ondernemersnetwerk Toeristisch Midden-
Limburg
15.30 uur Hoe belangrijk is innovatie: Igor Stel, Kasteel Limbricht & Angelique Joosten, De Leistert
15.45 uur Actieplan Versterking Ondernemerschap, toelichting subsidieregeling PMPC: Randy Habets & toelichting subsidieregeling Innovatievoucher 10 Punten Verbeterplan: Hans van Leeuwen, Pleisureworld
16.15 uur 111 Wereldtrends: Hans van Leeuwen, Pleisureworld
17.00 uur Afsluitende netwerkborrel

Aanmelden voor de informatieve bijeenkomst op 7 mei aanstaande kan op www.pleisureworld.nl/events. Voor meer informatie zie: https://lnkd.in/gwraHCh.