BUDEL – Het college van burgemeester en wethouders van Cranendonck bezocht het familiebedrijf Govers Sierhekwerk. Dit familiebedrijf bestaat inmiddels bijna 45 jaar.

Het bedrijf is in 1974 van start gegaan in Budel. In het begin spitste Govers Sierwerk zich toe op de montage van hekwerk en toegangspoorten. In 1996 namen de broers Gerwin en Jean-Paul Govers het roer over van hun vader. De broers zagen kansen in de markt en startte naast montage ook met ontwerp, productie en installatie van alle vormen van niet gestandaardiseerde hekwerken en toegangspoorten.

Succesvolle projecten
Met imposante projecten op hun naam laat Govers Sierhekwerken zien dat zij meer dan een volwaardige partner is in het realiseren van uiteenlopende hekwerkprojecten. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren succesvolle projecten gerealiseerd bij onder andere de Designer Outlet Roermond, het museum Den Bosch, Hotel Van der Valk, Voetbalclub Vitesse, brouwerij Duvel en de Zoo Antwerpen.

Groei zet door
In 2016 werd een branchegenoot uit de omgeving Nijmegen overgenomen door Govers. Mede hierdoor ontwikkelde Govers zich verder als modern productiebedrijf en totaalleverancier voor hekwerk-  en toegangsoplossingen met een dertigtal medewerkers in dienst.  Als erkend leerbedrijf biedt Govers Sierhekwerk doorlopend mogelijkheden voor jonge mensen om opgeleid te worden in de techniek.