Roger Gubbels van Zuidlease.

Veel lezers zullen hem direct herkennen. Roger Gubbels werkte ruim vijftien jaar voor het Zakenblad. Als bladmanager was hij verantwoordelijk voor de artikelen, onderhield contacten met ondernemers en organiseerde de netwerkbijeenkomsten. In januari maakte hij na 21 jaar in de mediabranche werkzaam te zijn geweest de overstap naar de leasebranche. Roger wordt voor Zuidlease het nieuwe gezicht in de regio Midden-Limburg.

Mobiliteitsmanagement is actueler dan ooit. Tot voor kort werd bij het begrip lease vooral gedacht aan de bijbehorende ‘leasebak’ die je dan mocht rijden. De steeds dringendere vraag naar verduurzaming en kostenbesparing ontketende echter een verandering. Zo is er een verschuiving ontstaan van enkel de vraag om een leaseauto naar het op een veel breder vlak inhoud geven aan een mobiliteitswens.

Zuidlease heeft zich sinds de oprichting in 1992 gespecialiseerd in diverse leasevormen, wagenparkbeheer en mobiliteitsconcepten. Dé leasemaatschappij voor Limburg geeft daarmee een optimale invulling aan maatwerk in mobiliteit.

Accountmanagers van Eijsde tot de Mookerhei
Met maar liefst zes accountmanagers verspreid over de provincie Limburg is er altijd wel eentje in de buurt voor een persoonlijk advies. Omdat de invulling van mobiliteit tegenwoordig zoveel omvat, is een oriënterend gesprek nooit weg. Roger vertelt: “Van een standaard full operationele lease tot het delen van een elektrische leaseauto of – fiets; alles is vandaag de dag mogelijk. Vaak weten ondernemers niet wat er allemaal mogelijk is op leasegebied. Dan is het dus goed om met ons rond de tafel te gaan zitten en te bekijken wat het beste bij jouw bedrijf en jouw medewerkers past.”

Een beetje extra
“Een persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk”, benadrukt Roger. “Daarnaast stellen wij ons meedenkend en flexibel op. Wij hebben een bepaald standaard leaseaanbod, maar wij zoeken daarnaast ook, waar nodig, samen naar een gewenste oplossing. Zuidlease biedt maatwerk in mobiliteit voor élke ondernemer.” Om aan die vraag te kunnen blijven voldoen volgt de leasemaatschappij nieuwe ontwikkelingen – van fiscale wijzigingen tot technologische nieuwtjes – dan ook op de voet.

Innovatie
In die context introduceerde Zuidlease onlangs twee nieuwe duurzame concepten: Share & Ride en Ebike2Ride. Met Share & Ride maken medewerkers gezamenlijk gebruik van een elektrische auto die gereserveerd en zelfs geopend en afgesloten kan worden met een app via de smartphone. Met Ebike2Ride lease je een elektrische fiets voordelig bij je leaseauto. En ook hier is er de mogelijkheid om te kiezen voor fietsen die gedeeld kunnen worden. Roger licht toe: “Het elektrische aspect én de mogelijkheid tot delen maakt van deze leasevormen een duurzame keuze. Auto’s staan vaak langere tijd ongebruikt op een parkeerterrein. Of medewerkers gaan allemaal met een eigen auto naar zakelijke afspraken. Door Share & Ride wordt mobiliteit efficiënter ingezet. En dat sluit weer perfect aan bij onze slogan: Zuidlease, uw sleutel naar onbezorgde mobiliteit.”