Nuri Sogukcesme (r) en Paul Derckx. Op het scherm een artist impression van zijn nieuwe bedrijfspand.

Nuri Sogukcesme bouwde Expert Afbouw in korte tijd uit tot de meeste complete aanbieder van verbouw, aanbouw en afwerking. Onder zijn vakkundige leiding worden bedrijfsgebouwen en woningen compleet verbouwd. Wanden, plafonds, gevels, stukwerk, dakbedekking, elektriciteit, schilderwerk; de volledige afbouw vanuit één aanspreekpunt. De ambitieuze ondernemer met Turkse roots opent dit jaar zijn zelf ontworpen bedrijfspand met showroom in Weert.

Door Wesley Hegge

Met gepaste trots laat Nuri de schetsen van zijn nieuwe bedrijfspand zien. Wat direct opvalt, is het frisse ontwerp. Drie bouwlagen met uitspringende hoeken en een overvloed aan glaswerk. “Het wordt gebouwd op een zichtlocatie aan de Basculeweg in Weert”, zegt hij vanuit zijn huidige bedrijfslocatie op kantorenpark Centrum-Noord. Dat het pas negen uur ’s ochtends is, merk je niet aan hem. Hij is positief, barst van de energie en vertelt opgewekt over de toekomstplannen.

Die toekomst begint in maart. Dan gaat de schop in de grond. Het drie etages tellende gebouw wordt ingevuld met een magazijn, kantoorruimte en showroom. Dat is een belangrijk onderdeel, want er worden alle mogelijke materialen voor de afbouw uitgestald. “Glas, stukwanden, vloertegels, noem het maar op. Alles op één plek. Dat is uniek in de regio. Dat doe ik om de klanten tijd te besparen. Zij hoeven niet meer bij verschillende bedrijven langs te gaan om de materialen uit te zoeken, maar kunnen het in onze showroom vinden.”

Ontzorgen van A tot Z
Sinds de in Turkije geboren Nuri zich tien jaar geleden in Nederland vestigde, is het snel gegaan. “Ik ben begonnen in 2008 als eenmansbedrijf. In de tijd van de crisis ben ik groot geworden. Lange tijd heb ik alles zelf gedaan. Ik ben een specialist op verschillende gebieden. Binnen mijn team van tien medewerkers ben ik bij elk project het aanspreekpunt. Ik houd nauwlettend de bouwplanning, kwaliteit en het budget in de gaten. Zodat elke opdracht spik-en-span en op tijd opgeleverd wordt.”

 

De traditionele bouw is versnipperd. Daar heeft Nuri verandering in gebracht. “Ik ontzorg de opdrachtgever door de eindverantwoordelijkheid te nemen voor de complete afbouw. Alle bouwdisciplines heb ik geclusterd. Ik heb een vaste kern van specialisten met daar omheen een flexibele schil. Als er iets is, ben ik altijd bereikbaar, zeven dagen in de week. Mijn klanten bestaan uit particulieren, het MKB, horeca, maatschappelijke instellingen en aannemersbedrijven.”

Maatwerk
Expert Afbouw verzorgt volledige en gedeeltelijke verbouwingen. Van het plaatsen van deuren en kozijnen, het afwerken van wanden en plafonds tot gevelrestauratie, binnen- en
buitenschilderwerk. Maar ook maatwerkopdrachten zoals schuifdeur- en inloopkasten, lambriseringen en radiatorbekleding. Voor elke afbouwklus ben je bij Expert Afbouw aan
het juiste adres.