Beleef Bospop op niveau: een unieke festivalervaring op het Skydeck

Op zoek naar een onvergetelijke manier van netwerken of wil je je klanten écht verrassen? Het Skydeck biedt een fantastische mogelijkheid om het echte ‘Bospop-gevoel’ te ervaren met honderden interessante ondernemers uit Zuidoost-Nederland. Met een perfect zicht op het hoofdpodium genieten van wereldartiesten, heerlijk eten en drinken en ondertussen business bespreken.

Door Wesley Hegge

Het Skydeck is er voor iedereen die in een exclusieve ambiance wil genieten van hét muziekspektakel van het jaar. En met iedereen wordt bedoeld: het bedrijfsleven uit de wijde regio, vertegenwoordigers van verschillende overheden en particulieren. Een bovenregionale mix van mensen die voor ondernemers interessant kunnen zijn om mee in contact te treden. De ideale setting dus om te netwerken op een unieke locatie.

Exclusief
Na de eerste editie in 2017 is Jordi Bos (organisatie Bospop) verheugd dat het Skydeck deze zomer een vervolg krijgt: “We hebben veel enthousiaste reacties gekregen. Het concept slaat aan! Je parkeert je auto pal naast het terrein op de VIP parking. Je hoeft maar een paar stappen te zetten en je bent op het Skydeck. Hoog boven het publiek met zicht op het podium en het terrein kun je optimaal genieten. En als je zin hebt om een artiest van dichtbij te zien of een rondje te lopen, kun je natuurlijk gewoon het terrein op.”

Peter Verkennis (voorzitter stichting Bospop) vat het perfect samen: “Je beleeft het echte Bospop-gevoel, maar dan met meer comfort. Het Skydeck is all inclusive. Dat betekent
onbeperkt eten en drinken. Ook dat is op niveau. Denk aan heerlijke gerechten als scampi’s met pasta, luxe hamburgers en ander street food.”

Foto: Dion Huiberts

Business
In totaal biedt het Skydeck ruimte aan driehonderd personen per dag. De tickets zijn verkrijgbaar in drie categorieën. Er zijn standaard tickets, maar ook gold en platinum tickets. Met een platinum ticket krijg je bijvoorbeeld een exclusieve backstage tour en word je vermeld op het Skydeck. Een ticket voor zaterdag of zondag begint al vanaf 269 euro inclusief btw. Er zijn dit jaar ook weekendtickets voor het Skydeck. De organisatie van Bospop bespreekt graag de mogelijkheden.