ROERMOND – Piko-Piko bestaat 7 jaar. Zelfstandig onderneemster Patricia Valkenburg viert dat op 18 maart in Boshotel Vlodrop met een bijzondere masterclass over persoonlijke ontwikkeling.

Piko-Piko houdt zich bezig met begeleiding, coaching en counseling. “We zijn met zijn allen zo gewend om alles vanuit verstand en ratio te benaderen”, vertelt Patricia. “In dit verstand of denken, vind je alleen dat wat je hebt geleerd of gelezen. Dit terwijl je intuïtie, buikgevoel of onderbewustzijn veel meer ‘weet’ dan dat je ooit kunt leren. Daar liggen antwoorden op je vragen. Daarom help ik sinds 7 jaar mensen te voelen en de antwoorden in zichzelf te vinden.” 

Masterclass
Het programma van de Masterclass persoonlijke ontwikkeling bestaat uit twee delen. In het eerste deel kunnen deelnemers kiezen: een leidraad van Mieke Genders hoe je bij jezelf kunt blijven én in je relatie of hoe je kunt zijn wie en wat je bent, door Henk Huveneers. 
Mieke geeft je handvatten om naar jezelf kunt blijven luisteren. Juist in contact met anderen, is het vaak moeilijk niet over je eigen grenzen heen te gaan.

Henk combineert zijn eigen levenswijsheid met het Sjamanisme en NLP om je naar je eigen kern te begeleiden. Hier vind je inzichten die je geluk en liefde doen ervaren en vasthouden. De middag wordt afgesloten door Patricia zelf. Samen met Tamara Maes laten zij je zien en vooral voelen, wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn. Ze leren je te vertragen en te voelen. Om zo inzicht te krijgen in je patronen en je vrij te maken van eventuele blokkades.

Patricia: “Het leven gaat soms zo snel. Mensen maken allemaal nog maar weinig bewust mee en reageren daardoor vaak vanuit impuls, gebaseerd op verborgen patronen en angsten. Je leven wordt mooier, als je durft te vertragen. Durft te voelen. En daar is deze middag voor. Het is een echt cadeau aan jezelf.”

De Masterclass duurt van 13.00 uur tot 17.30 uur. Aanmelden kan via info@piko-piko.nl. De eigen bijdrage voor de hele middag bedraagt € 15,-.