WEERT/LEUDAL – Per 1 januari is Roel Driessen RMiA  benoemd tot algemeen directeur van Zuiderhuis Assurantiën. Hij volgt John Pfennings op. Met Driessen (49) haalt Zuiderhuis een zeer gedreven professional in huis met meer dan 25 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Hij was hiervoor werkzaam als  zelfstandig consultant en interim manager bij BusinessBuilding in Nieuwegein en werkte voor verzekeraars en assurantiemakelaars.

Roel Driessen was eerder als lid van het MT verzekeren betrokken bij de besturing van de verzekeringsactiviteiten van Rabobank Nederland. Ook richtte hij Rabo Corporate Insurance en Rabo PensioenAdvies op. Daarvoor had hij managementposities bij Van Lanschot Chabot en werkte hij bij AON.

Ervaren professional
Wim Maaskant, algemeen directeur van Voergroep Zuid:  “Met Roel halen we een ervaren professional in huis die met zijn kennis en kunde Zuiderhuis op een optimale manier naar de gewenste groei kan begeleiden.  Tevens treedt Roel  toe tot de directie van de topholding Voergroep Zuid.”

Zuiderhuis
Zuiderhuis (63 FTE) bestaat al meer dan honderd jaar en heeft haar wortels in Zuid-Nederland, met advieskantoren in Weert, Horn, Deurne en Gemert. Eigenaar van Zuiderhuis is Voergroep Zuid, de 4e mengvoeder coöperatie van Nederland.