WEERT – Vanaf 18 oktober 2017 neemt BMK Groep uit Eindhoven de incassoportefeuille van Van der Laan & Partners uit Weert over. Van der Laan en Partners, een gerenommeerde partij in de incassobranche, heeft in de afgelopen 30 jaar een breed netwerk van relaties opgebouwd die ze begeleidt met incasso- en kredietbeheerdiensten. Deze relaties zullen worden voortgezet door BMK. ‘In de afgelopen 30 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in de incassobranche. Nu ik met pensioen ga, ben ik blij dat ik een geschikte partij heb gevonden, in de vorm van de BMK Groep, om mijn werk aan over te dragen. Ik ga ervan uit dat er voor mijn relaties niets zal veranderen qua dienstverlening en service.’

BMK Groep is met ruim 40 jaar ervaring in credit management een gerenommeerd bureau in onder andere incasso’s, debiteurenbeheer en juridisch advies.

‘Wij zijn zeer vereerd dat wij vanaf 18 oktober 2017 de incassoportefeuille mogen beheren, nu de heer Van der Laan gaat genieten van zijn pensioen. Wij gaan er alles aan doen om de zorgvuldig opgebouwde relaties van Van der Laan en Partners te continueren. En we wensen de heer Van der Laan natuurlijk een fijne tijd, we hopen dat hij echt kan genieten van zijn welverdiende pensioen.’, zo stelt Leon Koppen, directeur van BMK.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leon Koppen, directeur van BMK Groep op 040-2454045.